Το 2019 δεν θα είναι η πρώτη χρονιά που η CGSoft, στο περιθώριο των εκθέσεων “Οινόραμα”, “Oenos” και “ProWein”, θα παρουσιάσει και θα προσφέρει όλον τον Μάρτιο, με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, σε όλους τους συνεργάτες της αλλά και στους επαγγελματίες του κλάδου (οινοποιούς, οινολόγους, αμπελουργούς, γεωπόνους, επιχειρηματίες κλπ.), τα εξειδικευμένα προϊόντα της. Μόνο που φέτος, μαζί με το μοναδικό, ελληνικό λογισμικό, ολοκληρωμένης διαχείρισης οινοποιείων και αμπελοτεμαχίων Thesis.net Winery και τα προϊόντα ολοκληρωμένης επιχειρηματικής διαχείρισης Thesis.net ERP, CRM κ.α. που διαθέτουμε, έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε την επίσημη κυκλοφορία του «Οινέα», μιας πολύγλωσσης εφαρμογής που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε, να καταχωρείτε και να διαχειρίζεστε πλήρως και άμεσα όλες τις αμπελοκαλλιεργητικές εργασίες που κάνετε, αναθέτετε ή προγραμματίζετε για το μέλλον από το κινητό σας.

Η web εφαρμογή Thesis Oeneus (Οινέας) προσφέρει τη δυνατότητα on line και από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται ο χρήστης της, καταχώρησης και διαχείρισης όλων εργασιών που υλοποιούνται στα αμπελοτεμάχια, με τη χρήση έξυπνων συσκευών (smartphones και tablets) ή/και Η/Υ. Κάθε εργασία μπορεί, είτε να καταχωρείται στη βασική εφαρμογή μας (Thesis.net Winery) και να τη βλέπει ο υπεύθυνος για την εκτέλεσή της εργαζόμενος στο κινητό ή το tablet του, είτε και να δημιουργείται επιτόπου από τον ίδιο και να ενημερώνεται online και αυτόματα η εφαρμογή Thesis.net Winery. Ο Οινέας διασυνδέεται αυτόματα και αξιοποιεί πλήρως όλη την λειτουργικότητα που προσφέρει η εφαρμογή Google Maps, δίνοντας στο χρήστη πληροφορίες για την θέση των αμπελοτεμαχίων.

Το Thesis.net Winery, που καλύπτει πλήρως τη διαχείριση όλων των σταδίων παραγωγής και τις δραστηριότητες επιχειρήσεων του κλάδου (από την αμπελοκαλλιέργεια έως το τελικό προϊόν), έχει κερδίσει βραβείο συμβατότητας με τις ανάγκες του ελληνικού αμπελοοινικού κλάδου από την ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. (2012), αλλά, πάνω από όλα, τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του κλάδου, που αναγνώρισαν σε αυτό, ένα σημαντικό εργαλείο για την επιτάχυνση και τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν και έναν πολύτιμο σύμμαχο στην ενίσχυση της θέσης των επιχειρήσεων τους στον εγχώριο και διεθνή ανταγωνισμό.

Σας υποσχεθήκαμε όμως και προσφορές. Έτσι, η CGSoft, παραμένοντας σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων οινοποιών, που παρά τις κλιματικές και λοιπές αναποδιές, εξακολουθούν να επιμένουν και να πετυχαίνουν, προσφέρει το Thesis.net Winery με το Thesis.net ERP μαζί  με όσες άδειες χρήσης Thesis.net επιθυμούν, με έκπτωση 20%, σε όλους όσους συμμετάσχουν φέτος στις εκθέσεις Οινόραμα, Oenos και Prowein 2019 και επιθυμούν να μηχανογραφηθούν με το κορυφαίο εξειδικευμένο ελληνικό λογισμικό Thesis.net Winery. Επιπλέον, σε όλους τους παλιούς και νέους συνεργάτες της CGSoft που το επιθυμούν και έχουν ενεργή σύμβαση υποστήριξης, προσφέρουμε εντελώς δωρεάν την νέα, διαδικτυακή εφαρμογή Thesis Oeneus! Οι μοναδικές αυτές προσφορές, ισχύουν δίχως κανέναν άλλο περιορισμό, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από την 1/3/2019 έως τις 31/3/2019 και δεν συνδυάζονται με άλλες καμπάνιες ή προσφορές.

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις, αιτήματα αγοράς κοκ, μη διστάστε να επικοινωνήστε μαζί μας (Tel. +30 210 748 8500, Email: info@cgsoft.gr).