CGSoft Business Software for Serious Business

Η CGSoft παρέχει καινοτόμα προϊόντα λογισμικού  και τις απαιτούμενες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε όλο το φάσμα του “Ηλεκτρονικώς επιχειρείν”. Διαθέτει πολυετή αποδεδειγμένη εμπειρία σε λογισμικό διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP), διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM), Επιχειρησιακής ευφυϊας (BI), διαχείρισης χαρτοφυλακίων ακινήτων (Property & Real Estate Management), διαχείρισης επιχειρησιακών διεργασιών (BPM) κ.α., καθώς και αξιοποίησης WEB και Mobile τεχνολογιών. Είναι Certified Partner της Microsoft από το 2009 και διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2015 για το σύνολο των δραστηριοτήτων της.

Ιστορικό

1986: Ίδρυση της εταιρίας.

1987: Σχεδιασμός και ανάπτυξη λογισμικού για τις κορυφαίες Ελληνικές Χρηματιστηριακές εταιρίες (καλύπτει το 30% της συγκεκριμένης αγοράς).

1988: Σχεδιασμός και ανάπτυξη λογισμικού αυτοματισμού γραφείου (AutoOffice+) για λογαριασµό της Εµπορικής Τράπεζας.

1989: Εισαγωγή στην αγορά του λογισμικού εµπορικής και οικονοµικής διαχείρισης Thesis σε περιβάλλον UNIX.

1991: Εγκατάσταση του λογισμικού Thesis στην εταιρία ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE.

1992: Εισαγωγή στην αγορά του λογισμικού εµπορικής και οικονοµικής διαχείρισης Original για την κάθετη αγορά των επιχειρήσεων ανταλλακτικών σε περιβάλλον UNIX.

1993: Εισαγωγή στην αγορά του λογισμικού εµπορικής και οικονοµικής διαχείρισης Forma για την κάθετη αγορά των επιχειρήσεων ένδυσης-υπόδησης σε περιβάλλον UNIX.

1997: Το Thesis υποστηρίζει επιτυχώς 300 χρήστες on-line (από 12 χώρους σε όλη την Ελλάδα) σε µία από τις πιο δύσκολες εγκαταστάσεις για τα ελληνικά δεδομένα, στην εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE.

1998: Εκτεταμένη συμμετοχή στην Ελληνοποίηση του συστήµατος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων Platinum SQL της αµερικάνικης εταιρίας Epicor.

1999: Επιτυχημένη συμμετοχή στην ολοκλήρωση 10 επιτυχημένων εγκαταστάσεων Platinum SQL. Ανάπτυξη συμπληρωματικών προϊόντων.

2000: Σχεδιασµός και υλοποίηση λογισμικού αυτοµατισµού πωλήσεων (Salesforce) για λογαριασµό της Compaq Ελλάδος.

2001: Το Salesforce υιοθετείται και εγκαθίσταται σε δεκάδες χώρες της Compaq EMEA (Europe, Middle East & Africa).

2002: Το Salesforce υποστηρίζει επιτυχώς 1500 on-line χρήστες σε 33 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

2003: Εισαγωγή στην αγορά του νέου πρωτοποριακού συστήµατος εφαρμογών Thesis Enterprise που καλύπτει τους τοµείς ERP, CRM, BI.

2004: Εισαγωγή στην αγορά του νέου προϊόντος Thesis MFG για τις παραγωγικές επιχειρήσεις.

2005: Εισαγωγή στην αγορά του νέου προϊόντος Thesis ERP Small Business για πολύ μικρές επιχειρήσεις. Συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες για την παροχή ειδικών λύσεων.

2006: Παρουσίαση των προϊόντων eThesis (B2B & B2C), Thesis Mobile και PocketBiz Restaurant. Την ίδια χρονιά η CGSoft σε συνεργασία με την Sefin Ιταλίας και την TotalSoft Ρουμανίας αναλαμβάνει το έργο της υλοποίησης του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος της τράπεζας BMW Austria FS GmbH.

2007: H CGSoft αναλαμβάνει την υλοποίηση του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος του ΗΛΠΑΠ.

2008: H CGSoft προκαλεί τις εξελίξεις και παρουσιάζει το προϊόν της επόμενης γενιάς Thesis.net σε περιβάλλον .NET framework 3.0 σε ελληνική και πολυγλωσσική έκδοση. H CGSoft αναλαμβάνει την υλοποίηση ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος της ΕΘΕΛ.

2009: Η CGSoft παρουσιάζει το προϊόν Thesis.net σε .NET framework 3.5, 32/64 bit και σε Windows 7. Γίνεται Microsoft Gold Certified Partner και πιστοποιείται με ISO 9001:2008

H CGSoft αναπτύσσει το δίκτυο συνεργατών της και στην Κύπρο, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων και των υπηρεσιών της γερμανοελβετικής εταιρίας DRSdigital στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία και την απλή αντιπροσώπευση αυτών σε όλη την ΝΑ Ευρώπη. Σε επίπεδο έργων ολοκληρώνει την μηχανογράφηση της EFT Hellas ελληνικού τμήματος μιας από τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκά εταιρίες εμπορίας ενέργειας, τη μηχανογράφηση της Blacksmiths (pipeline construction), την ολοκληρωμένη διαχείριση οινοποιείου (Οινοτεχνική) με ειδικό προϊόν (Thesis.net Winery), τη διαχείριση ακινήτων μέσω εξειδικευμένου λογισμικού προϊόντος (Thesis.net Property Management) της ΑΓΕΤ Ηρακλής και της S&B κλπ
Σε συνεργασία με την Kittiwake Hellas, η CGSoft εισέρχεται στο χώρο της ναυτιλίας και κυκλοφορεί το εξειδικευμένο προϊόν Exas για την online διανομή και διαχείριση τεχνικού, εκπαιδευτικού καθώς και ψυχαγωγικού (ταινίες, εφημερίδες, ραδιοφωνικά προγράμματα κλπ) υλικού, σε πληρώματα πλοίων. Παράλληλα, με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων, αδιάκοπης κι επιτυχημένης λειτουργίας, η CGSoft ξεκινά δράσεις ΕΚΕ και σε συνεργασία με τον δημοτικό Ρ/Σ Αθήνα 9.84, δίνει την ευκαιρία σε δώδεκα νέες επιχειρήσεις, να αποκτήσουν, αλλά και να χρησιμοποιήσουν εντελώς δωρεάν, τα πλέον προηγμένα προγράμματα μηχανογράφησης.
Το προϊόν Thesis.net Property Management εγκαθίσταται στην Τράπεζα Πειραιώς, την Τράπεζα Αττικής και την Αγροτική Τράπεζα, θεμελιώνοντας την κυρίαρχη θέση του στην αγορά. Η εταιρία ξεκινά το σχεδιασμό του Thesis.net framework σε web περιβάλλον. Παράλληλα η CGSoft διευρύνει τις συνεργασίες της με ακαδημαϊκά / ερευνητικά ιδρύματα και καταθέτει από κοινού πρόταση με το εργαστήριο Mobile Experience του ΜΙΤ για δημιουργία αμφίδρομου πολιτιστικού οδηγού πόλεων. Τέλος, το προϊόν Thesis.net Winery, βραβεύεται από την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων και εγκαθίσταται σε σειρά οινοποιείων (Gentilini, Αμπελώνες Γκίκα κλπ).
Ολοκληρώνεται η υλοποίηση και ξεκινά η κυκλοφορία του Thesis.net Web Framework. Το προϊόν Thesis.net Property Management εγκαθίσταται στην Vodafone Hellas και το προϊόν Thesis.net Winery στο Οινοποιείο Λυραράκη. Ταυτόχρονα ξεκινά η ανάπτυξη του MOST ενός συστήματος ολοκληρωμένης διαδικτυακής διαχείρισης διαδικασιών, πόρων και ιστορικών δεδομένων, προγραμματισμένων και προληπτικών συντηρήσεων εμπορευματικών πλοίων για τη βελτιστοποίηση των θαλασσίων μεταφορών.
Ολοκληρώνεται η υλοποίηση και ξεκινά η κυκλοφορία του Thesis.net Real Estate. Επεκτείνεται η εγκατάσταση του Thesis.net Property Management σε όλον τον Όμιλο Τράπεζας Πειραιώς. Όμοια επεκτείνεται η υλοποίησή του στην νεοσύστατη Victus, η οποία καλύπτει το σύνολο του δικτύου των σταθμών Vodafone και Wind στην Ελλάδα. Παράλληλα, το προϊόν Thesis.net Winery, εγκαθίσταται σε μια σειρά οινοποιείων σε όλη την Ελλάδα: Αμπελώνες Γκίκα, Αμπελώνες Λυραράκη, Gentillini, Κτήμα Καραμήτρου κλπ
Το προϊόν Thesis.net Property Management εγκαθίσταται στο Άσυλο Ανιάτων και στην Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ ΑΕ. Παράλληλα, ολοκληρώνεται η υλοποίηση του Thesis eProperty Management. Τέλος, το προϊόν Thesis.net Winery, εγκαθίσταται στους Αμπελώνες Βαλαμπούς στην Σαντορίνη.
Το Thesis.net Property Management εγκαθίσταται στην Eurobank και στην IMO Property Investments στην Ρουμανία. Παράλληλα, το Thesis eProperty Management εγκαθίσταται σε δύο ΟΤΑ και ταυτόχρονα ολοκληρώνεται η υλοποίηση του Thesis eWinery και των mobile εφαρμογών Thesis MIS & SFA. Επίσης, το Thesis.net Winery εγκαθίσταται στα οινοποιεία Mediterra Wines στην Κρήτη και στο Château Nico Lazaridi στην Δράμα.

Κυκλοφορία της νέας μεγάλης έκδοσης έκδοσης Thesis.net 7.0. Το Thesis.net Property Management εγκαθίσταται στην ICI και στην Cepal. Παράλληλα, ξεκινά η εγκατάστασή του στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και την Alpha Bank. Ολοκληρώνεται η υλοποίηση του Thesis.net BPM, του Thesis Outsourced Property Mgmt. και του Thesis GDPR καθώς και των mobile εφαρμογών Thesis Inventory & Thesis Oeneus. Το Thesis.net Winery εγκαθίσταται στα οινοποιεία ΓΑΙΑ Οινοποιητική στην Νεμέα και στην Σαντορίνη, στο οινοποιείο Vaptistis στην Τήνο και η γαλλική έκδοση αυτού σε δύο οινοποιεία της Αλσατίας. Συμμετοχή της CGSoft Ltd σε πανευρωπαϊκό έργο στο πλαίσιο της δράσης Horizon 2020, με αντικείμενο τις ενεργειακά ευέλικτες κατοικίες. Συμμετοχή της CGSoft στο 25o Arab Economic Forum και στην MIPIM PropTech Europe 2019.

Στελέχωση

Η CGSoft στελεχώνεται από πολύ έμπειρο προσωπικό με άριστη γνώση των τεχνολογικών λύσεων, αλλά και των  επιχειρησιακών αναγκών και προτεραιοτήτων και με δεδομένη την ικανότητα επιτυχημένης εφαρμογής της υπάρχουσας τεχνογνωσίας. Στην εταιρία εργάζονται άτομα η πλειοψηφία των οποίων είναι απόφοιτοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Τα κυριότερα στελέχη της εταιρείας είναι:

Μίλτος – Λάμπρος Γάκης
Μίλτος – Λάμπρος ΓάκηςΓενικός διευθυντής
Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1956. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Πριν την CGSoft είχε εργαστεί στην Apple. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Λεωνίδας Ζουμής
Λεωνίδας ΖουμήςΤεχνικός διευθυντής
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Ε.Μ.Π. και υποψήφιος διδάκτορας του Εργ.Εμπλουτισμού του ίδιου τμήματος. Από το 1988 απασχολείται στην CGSoft. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Γεώργιος Σκιαδάς
Γεώργιος ΣκιαδάςΣύμβουλος επιχειρήσεων
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι κάτοχος Master of Science in Engineering του University of Sheffield. Έχει εργαστεί σε μία σειρά επιχειρήσεων (Compulink AE, Signon ΕΠΕ, IMS Health, Όμιλος Μουριάδη, Concept AE κ.α.). Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Άγγελος Ταμιωλάκης
Άγγελος ΤαμιωλάκηςΠροϊστάμενος υποστήριξης πελατών
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Είναι απόφοιτος αναλυτής-προγραμματιστής της Control Data. Έχει εργαστεί στην SDC και στην AIS. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Πέτρος Δαλιάνης
Πέτρος ΔαλιάνηςΔιεύθυνση Πωλήσεων και Marketing
Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι το 1966. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και παρακολούθησε σειρά προγραμμάτων ειδίκευσης στους τομείς εκτίμησης ακινήτων και επιχειρήσεων, διοίκησης SME, marketing, προώθησης πωλήσεων κ.α. Aπό το 1990 δραστηριοποιείται στον κλάδο διαχείρισης ακινήτων και από το 1998, ως στέλεχος πωλήσεων σε διάφορες επιχειρήσεις.
Αναστασία Πανουργιά
Αναστασία ΠανουργιάΥπεύθυνη Γραμματείας-Λογιστηρίου
Γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1972. Είναι απόφοιτος ανωτέρας σχολής Γραμματέων – Λογιστών. Από το 1990 απασχολείται στην CGSoft. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Συνεργάτες CGSoft

Σταθερή πρόθεση της CGSoft είναι η σύναψη μακροχρόνιων και μη ευκαιριακών επαγγελματικών συνεργασιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, με σοβαρές εταιρίες που διαθέτουν αποδεδειγμένα την απαιτούμενη εμπειρία και την ικανότητα επιτυχούς υλοποίησης επιχειρησιακών λύσεων λογισμικού με την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων τεχνολογικά λύσεων. Αν πιστεύετε ότι διαθέτετε το ανάλογο προφίλ και ενδιαφέρεστε πραγματικά για νέες συνεργασίες είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε αναλυτικά το προϊόν μας και να συζητήσουμε από κοντά τις κοινές προοπτικές ανάπτυξης. Στην λίστα που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε τους συνεργάτες μας. Μην διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί τους: