Την CGSoft και το προϊόν Thesis.netPropertyManagement επέλεξε η VodafoneΕλλάδας για την παρακολούθηση και διαχείριση όλων των ακινήτων του δικτύου της, του εξοπλισμού που περιέχουν και των συμβάσεων που συνδέονται με αυτά, αλλά και των τεχνικών προδιαγραφών και των τεχνικών ελέγχων ή/και εργασιών. Η επιλογή αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της κορυφαίας ποιότητας τουThesis.net PropertyManagement και αιτιολογεί για μια ακόμη φορά την ηγετική θέση του στην αντίστοιχη αγορά λογισμικού διαχείρισης χαρτοφυλακίου ακινήτων, αλλά και την επιλογή του από εταιρίες όπως η Τράπεζα Πειραιώς, Η Τράπεζα Αττικής, η ΑΤΕ, η ΑΓΕΤ Lafarge, ηS&B κ.α.

Η Vodafone είναι η πρώτη εταιρία του κλάδου τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, που επενδύει στην πλήρη και ολοκληρωμένη ηλεκτρονική διαχείριση των ακινήτων της, εξασφαλίζοντας έτσι για άλλη μια φορά και παράλληλα με τη βέλτιστη εσωτερική οργάνωση, τις πλέον αξιόπιστες υπηρεσίες στους καταναλωτές. Έχοντας θέσει ως προτεραιότητα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναδείχθηκε το 2012, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ως η εταιρεία με το καλύτερο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της χρονιάς.

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους παγκόσμιους ηγέτες στο χώρο της κινητής επικοινωνίας. Βασικός στόχος της είναι η παροχή καινοτόμων και υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών επικοινωνίας. Διαθέτει ένα ισχυρό εμπορικό δίκτυο λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα και ως κύριο μέλημα της θέτει τη διαρκή διεύρυνση στις επιλογές των προϊόντων και των υπηρεσιών που διαθέτει στους πελάτες της, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις τους. Παράλληλα, διαθέτει στους καταναλωτές αξιόπιστες υπηρεσίες mobile internet, μέσα από πλήθος προγραμμάτων και συσκευών, που παρέχουν πρόσβαση στο internet από οπουδήποτε.