Με την αρχή της εβδομάδας, ήλθαν και τα πρώτα σημαντικά επαγγελματικά μας νέα: την CGSoft και τα Thesis Property & Real Estate Management για τη διαχείριση του συνόλου του χαρτοφυλακίου των ακινήτων που διαχειρίζεται, καθώς και το Thesis BPM (Business Process Management) για την ενιαία και πλήρη διαχείριση του συνόλου των διαδικασιών (εσωτερικών και εξωτερικών), επέλεξε και η UCI Hellas.

Η επιλογή αυτή, για ένα τόσο κρίσιμο και ειδικών απαιτήσεων έργο από μια επιχείρηση όπως η UCI Hellas, αποτελεί επιβεβαίωση, της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η CGSoft στον κλάδο του Property & Real Estate management software και ταυτόχρονα της στρατηγικής στόχευσης της UCI Hellas να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του κλάδου και του ανταγωνισμού. Παράλληλα, και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία των στελεχών της, εγγυάται με τον καλύτερο τρόπο, το βέλτιστο αποτέλεσμα καθώς και τη δυνατότητα προσφοράς υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της, με την αξιοποίηση των κορυφαίων, ηλεκτρονικών εφαρμογών ολοκληρωμένης διαχείρισης ακινήτων, που εδώ και χρόνια με επιτυχία προσφέρουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

uci-smallΗ Union de Creditos Inmobiliarios (UCI S.A.) είναι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με έδρα στην Ισπανία, ηγέτης στην Ισπανία και στην Πορτογαλία στη διαχείριση ενυπόθηκων δανείων. Ο Όμιλος UCI είναι μια κοινοπραξία μεταξύ δύο από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τράπεζες: την ισπανική Banco Santander και τη γαλλική BNP Paribas. Η UCI Hellas, μέλος του ομίλου UCI, ιδρύθηκε το 2017 στην Αθήνα και παρέχει ολιστικές υπηρεσίες διαχείρισης πιστωτικών απαιτήσεων σε όλη την Ελλάδα. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει τη διεθνή εμπειρία του ομίλου (UCI) για την επιτυχή εξυπηρέτηση μη εξυπηρετούμενα δάνεια (NPL) προσφέροντας φιλικές λύσεις και εξατομικευμένες προτάσεις στους οφειλέτες. Για την εξυπηρέτηση του σκοπού της αυτού, πέρα από την ολοκληρωμένη διεθνή τεχνογνωσία που διαθέτει, επιλέγει και χρησιμοποιεί  προηγμένα συστήματα πληροφορικής, και φυσικά αξιοποιεί τα εξειδικευμένα στελέχη της, τους ειδικούς συμβούλους λύσεων, ώστε να σχεδιάζει και να προτείνει την εκάστοτε βέλτιστη και για τις δύο πλευρές (δανειολήπτη και δανειστή) βιώσιμη λύση.

Βέβαιοι ότι σύντομα θα επανέλθουμε με εξίσου σημαντικές ειδήσεις, ευχόμαστε σε όλους καλή εβδομάδα.