Μια ολοκαίνουργια, καλοκαιρινή έκδοση του Thesis Winery, γεμάτη πλήθος, νέες και λειτουργικές δυνατότητες κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.  H νέα αυτή έκδοση, είναι αποτέλεσμα της διαρκούς επαφής μας με τους επιχειρηματίες του κλάδου –συνεργατών μας ή μη- και της λεπτομερούς καταγραφής των αιτημάτων τους για βελτιστοποίηση της λειτουργίας και διευκόλυνση των καθημερινών εργασιών τους σε συνδυασμό με τη διαρκή εκ μέρους μας αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών. Δυο μήνες μόλις μετά την εκδήλωση παρουσίασης του Thesis Winery στο περιθώριο των εκθέσεων Οινόραμα και Oenotelia 2018, αλλά και την καθιερωμένη παρουσία της στην ProWein και λίγες βδομάδες πριν την έναρξη του –ιδιαίτερα πρώιμου σύμφωνα μ’ όλες τις ενδείξεις- τρύγου, η CGSoft, συνεπής για πολλοστή χρονιά στο ραντεβού της με τους Έλληνες οινοποιούς και αμπελουργούς προσφέρει την έκδοση Thesis Winery 6.7, η οποία και περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις επιθυμίες που μας εκδήλωσαν στις συναντήσεις μας, εμπλουτισμένες με κάποιες δικές μας –θέλουμε να πιστεύουμε έξυπνες- ιδέες.

Νέα χαρακτηριστικά: Η απλουστευμένη, αμφίπλευρη (από και προς) μαζική τροφοδοσία/γέμισμα ή άδειασμα βαρελιών και δεξαμενών, η ενοποιημένη καταγραφή εργασιών σε αμπελοτεμάχια, δεξαμενές, βαρέλια κλπ, η εύκολη, γραφική (π.χ. με εικονίδιο του λογοτύπου κάθε προϊόντος) παράσταση του περιεχομένου κάθε δεξαμενής, ο αυτοματοποιημένος υπολογισμός του περιεχομένου κάθε δεξαμενής με βάση το ύψος της στάθμης, η βελτιστοποιημένη διαχείριση απωλειών και φύρας στις εμφιαλώσεις, η παρακολούθηση με ιστορικότητα και σε επίπεδο τελικού προϊόντος εμφιάλωσης των δελτίων γευσιγνωσίας και των χημικών αναλύσεων, η δυνατότητα αντιγραφής εργασιών, όπως και η δυνατότητα απομακρυσμένης (μέσω tablet ή smartphone και συναφούς web εφαρμογής) καταγραφής των ενεργειών π.χ. του γεωπόνου ή καλλιεργητή σε κάθε αμπελοτεμάχιο, είναι κάποιες μόνο απ’ τις δυνατότητες της έκδοσης αυτής. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάστε να επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας. Είναι πραγματική ευχαρίστηση μα και έμπνευση για εμάς, κάθε συζήτηση μαζί σας.

Παράλληλα, προς ενημέρωση των συνεργατών μας, που ήδη αξιοποιούν παλιότερες εκδόσεις του Thesis Winery και για να κάνουμε παράλληλα μια μικρή… «επανάληψη» πριν τον τρύγο, του τρόπου λειτουργίας του προγράμματος, οργανώνουμε την μεθεπόμενη Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:00-14:00, μια τρίωρη, διαδικτυακή παρουσίαση της έκδοσης Thesis Winery 6.7 ταυτόχρονα με μια στοχευμένη εκπαίδευση μέσω Skype, ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο συνεργάτη που διαθέτει ενεργή σύμβαση υποστήριξης. Όσοι λοιπόν επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν εγκαίρως τηλεφωνικά ή με email το ενδιαφέρον τους.

Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε παλιούς και νέους, υποψήφιους συνεργάτες, ότι σήμερα ξεκινά ο τελευταίος μήνας ισχύος της μεγάλης εκπτωτικής προσφοράς μας για το 2018, λεπτομέρειες της οποίας, μπορείτε να βρείτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, προσφορές, αιτήματα παραγγελίας κοκ, επικοινωνήστε ομοίως μαζί μας.