Thesis Winery

 

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Πέρσι, τέτοιον περίπου καιρό, γράφαμε πως το να επιχειρεί μια ελληνική επιχείρηση να ανταγωνιστεί στα… ίσια, τις «μεγάλες δυνάμεις» του κρασιού, όπως η Γαλλία ή η Ισπανία, είναι σίγουρα ένας άθλος που αξίζει συγχαρητήρια. Το να το κάνει με τα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα και μάλιστα με εξωστρέφεια, παρουσία και διακρίσεις σε κορυφαίες κλαδικές εκθέσεις όπως π.χ. η ProWein, αξίζει αναμφίβολα πολύ περισσότερα. Η άποψή μας αυτή επιβεβαιώθηκε κι εφέτος από σειρά Ελλήνων οινοποιών. Αυτό είναι κάτι που αφενός μας χαροποιεί, αφετέρου μας εμπνέει, αλλά και μας γεμίζει ευθύνες. Έτσι, η CGSoft, παραμένοντας σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων οινοποιών, που παρά τις αναποδιές ή/και τις… τρικλοποδιές, εξακολουθούν να επιμένουν και να επιτυγχάνουν, ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια, εμπλουτισμένη και προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες αλλά και τις διαδικτυακές ευκολίες έκδοση και παράλληλα, προσφέρει το Thesis.net Winery με το Thesis.net ERP αλλά και όσες άδειες χρήσης Thesis.net επιθυμούν, με έκπτωση 20%, σε όλους όσους συμμετείχαν φέτος στις εκθέσεις Οινόραμα, Oenotelia και Prowein 2018 και επιθυμούν να μηχανογραφηθούν με το κορυφαίο εξειδικευμένο ελληνικό λογισμικό Thesis.net Winery. Η μοναδική αυτή προσφορά, θα ισχύει δίχως κανέναν άλλο περιορισμό, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από την 1/4/2018 έως τις 30/6/2018 και δεν συνδυάζεται με άλλες καμπάνιες, προσφορές κλπ.

 Το Thesis.net Winery, που καλύπτει πλήρως τη διαχείριση όλων των σταδίων παραγωγής και τις δραστηριότητες επιχειρήσεων του κλάδου (από την αμπελοκαλλιέργεια έως το τελικό προϊόν), έχει κερδίσει βραβείο συμβατότητας με τις ανάγκες του ελληνικού αμπελοοινικού κλάδου από την ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. (2012), αλλά, πάνω από όλα, τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του κλάδου, που αναγνώρισαν σε αυτό, ένα σημαντικό εργαλείο για την επιτάχυνση και τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν και έναν πολύτιμο σύμμαχο στην ενίσχυση της θέσης των επιχειρήσεων τους στον εγχώριο και διεθνή ανταγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις, αιτήματα αγοράς κοκ, μη διστάστε να επικοινωνήστε μαζί μας (Tel. +30 210 748 8500, Email: info@cgsoft.gr).