Αρχική/cloud/Thesis.net
WAF

Thesis WAF

Web Application Framework

Το Thesis WAF είναι ένα ανοιχτό και ευέλικτο περιβάλλον γρήγορης ανάπτυξης και διαχείρισης εφαρμογών στο διαδίκτυο (cloud platform) που λειτουργεί σε Public, Private ή σε Microsoft (Azure) datacenters, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε εφαρμογές για επιχειρήσεις σε οποιαδήποτε γλώσσα, αξιοποιώντας τον Microsoft SQL server & .Net Technology.

Το Thesis WAF προσφέρει ένα ευέλικτο περιβάλλον στο διαδίκτυο που καλύπτει τις απαιτήσεις όλων των εφαρμογών. Επιτρέπει την αξιόπιστη ανάπτυξη και φιλοξενία των προγραμμάτων βασισμένο σε ρόλους. Αποθηκεύετε δομημένα δεδομένα στον Microsoft SQL server αλλά και αδόμητες πληροφορίες (unstructured blob), με ισχυρή υποστήριξη εργαλείων επιχειρησιακής ευφυΐας.

Το Thesis WAF χτίζεται στα μέτρα σας, με έναν απόλυτα παραμετροποιήσιμο τιμοκατάλογο, ανάλογα με το εκάστοτε απαιτούμενο μέγεθος DB, προιόν, αριθμό χρηστών, περίοδο χρήσης. κινήσεις κ.α. ανάγκες σας, χωρίς κρυφά κόστη (εικονικών μηχανών, SQL εκτυπωτικών, Εύρους επικοινωνίας κοκ).

Η ομάδα υποστήριξης του Thesis WAF είναι διαθέσιμη να σας συνδράμει σε όλα τα τεχνικά θέματα. Μπορεί όμως να υπάρξουν περιπτώσεις που η ομάδα υποστήριξης να μην μπορέσει να απαντήσει άμεσα σε όλες σας τις ερωτησεις και να απαιτηθεί η συνδρομή πιο εξειδικευμένων τεχνικών (πχ. προγραμματηστές). Υπάρχουν 2 τρόποι για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης:

Email: info@cgsoft.gr ( Λήψη υποστήριξης από τους ειδικούς του Thesis WAF),    Support Desk: +30 2107488500 (9πμ-5μμ, Ελλάδα, τοπική ώρα, εργάσιμες ημέρες), Standard time zone UTC/GMT +2 ώρες

 

2019-07-31T10:40:10+03:00
Go to Top