Ο όμιλος FAIS επιλέγει Thesis Property Suite: Ο όμιλος επιχειρήσεων Fais Group, επέλεξε την CGSoft και την σουίτα εφαρμογών Thesis Property για το σύνολο των χαρτοφυλακίων ακινήτων που διαχειρίζεται -τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις λοιπές χώρες που δραστηριοποιείται.

Ο όμιλος επιχειρήσεων Fais Group, επί 45 χρόνια και, πλέον, με περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους, δραστηριοποιείται στους τομείς του λιανικού και χονδρικού εμπορίου ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών και αξεσουάρ, κυριαρχώντας στην ελληνική και όχι μόνον αγορά, καθώς έχει ήδη επεκτείνει την επιτυχημένη παρουσία του στην Βουλγαρία, στην Ρουμανία και στην Κύπρο. Ο όμιλος διατηρεί ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εμβληματικών brands και καλύπτει όλα τα κανάλια διανομής, εστιάζοντας σε ισχυρές και μακροχρόνιες συνεργασίες με βασικούς εμπόρους χονδρικής. Τα τελευταία χρόνια, ο όμιλος Fais δραστηριοποιείται -πάντοτε με επιτυχία-  και σε άλλους κλάδους της αγοράς, όπως αυτοί του Real Estate (μέσω της εταιρείας διαχείρισης και εκμετάλλευσης επαγγελματικών ακινήτων One Outlet A.E. και με ένα εντυπωσιακό ήδη σε μέγεθος, χαρακτηριστικά, αξία και ρυθμό αύξησης χαρτοφυλάκιο), του F&B, του τουρισμού, των σκαφών αναψυχής κ.α.

Η τιμητική αυτή για την CGSoft επιλογή, φέρνει -για μία ακόμη φορά- τον όμιλο Fais Group στην πρώτη γραμμή του ανταγωνισμού. Ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των στελεχών του, εγγυάται με τον καλύτερο τρόπο το βέλτιστο αποτέλεσμα, καθώς και τη δυνατότητα προσφοράς state of the art υπηρεσιών για τους πελάτες του, με την αξιοποίηση των κορυφαίων, ηλεκτρονικών εφαρμογών της σουίτας ολοκληρωμένης διαχείρισης ακινήτων Thesis Property, που εδώ και χρόνια με επιτυχία προσφέρουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.