Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά από την CGSoft

 

Για όλες τις αγορές σας από 1 έως 30 Ιουλίου, αποκτήστε τα κορυφαία προϊόντα μηχανογράφησης επιχειρήσεων Thesis.net ERP, CRM και BI, όπως και άδειες χρήσης Thesis.net με απίστευτες εκπτώσεις για παλιές (υφιστάμενες) αλλά και νέες επιχειρήσεις. Αναλυτικά και ανάλογα με την κατηγορία της επιχείρησής σας, η CGSoft Ltd σας προσφέρει τα ακόλουθα:

  • Υφιστάμενες επιχειρήσεις

«Όσο περισσότερα σας πήραν οι άλλοι, τόσο περισσότερα σας επιστρέφουμε εμείς»

Με μια μεγάλη καλοκαιρινή καμπάνια, για όλον τον μήνα Ιούλιο και μ’ αυτό το τόσο επίκαιρο στην παρούσα συγκυρία σύνθημα, η CGSoft εξασφαλίζει μοναδικές εκπτώσεις σε όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αντικαταστήσουν παλαιότερα ή και σύγχρονα προγράμματα μηχανογράφησης επιχειρήσεων τρίτων προμηθευτών που δεν ικανοποιούν πια τις ανάγκες τους, με τα κορυφαία προϊόντα Thesis.net ERP, CRM και ΒΙ, καθώς και με αντίστοιχες άδειες χρήσης Thesis.net και προβληματίζονται για το κόστος. Η προσφορά, αφορά όλες τις εκδόσεις των παραπάνω προϊόντων και απεριόριστο αριθμό αδειών χρήσης, διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Για αντικατάσταση ERP ή/και CRM προϊόντων και αδειών τρίτων προμηθευτών, με προϊόντα και άδειες χρήσης Thesis.net, αξίας 1-5.000€, έκπτωση 40%!
  2. Για αντικατάσταση ERP ή/και CRM προϊόντων και αδειών τρίτων προμηθευτών, με προϊόντα και άδειες  χρήσης Thesis.net, αξίας 5.000-15.000€, έκπτωση 50%!!
  3. Για αντικατάσταση ERP η/και CRM προϊόντων και αδειών τρίτων προμηθευτών, με προϊόντα και άδειες χρήσης Thesis.net αξίας μεγαλύτερης των 15.000€, έκπτωση 60%!!!

Και δεν σταματάμε εκεί. Όλες οι επιχειρήσεις που θα αξιοποιήσουν κάποια από τις καλοκαιρινές προσφορές μας, παίρνουν επιπλέον  δώρο την mobile εφαρμογή Thesis MIS για να έχουν άμεσα και παντού ολοκληρωμένη διοικητική πληροφόρηση στο κινητό τους (η εφαρμογή «τρέχει» σε όλες τις συσκευές με Android ή iOS λειτουργικό).

  • Νέες επιχειρήσεις

Η CGSoft δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τις νέες, πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, που ξεκινούν τώρα την προσπάθειά τους και θέλουν να στηριχτούν σε state of the art προϊόντα, έτοιμα να τους ακολουθήσουν σε κάθε επόμενο βήμα, αλλά δε διαθέτουν σ’ αυτήν τη φάση της ανάπτυξής τους τα απαραίτητα κεφάλαια. Προσφέρει λοιπόν σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις την ευκαιρία να ξεκινήσουν «με το δεξί» και με την εγγυημένη ποιότητα που προσφέρει το Thesis.net ERP for Small Business στη μισή τιμή!

Και δεν σταματάμε εκεί. Όλες οι νέες επιχειρήσεις που θα αξιοποιήσουν την καλοκαιρινή αυτή προσφορά μας, παίρνουν επιπλέον, εντελώς δωρεάν, την mobile εφαρμογή Thesis MIS για να έχουν άμεσα και παντού ολοκληρωμένη διοικητική πληροφόρηση στο κινητό τους (η εφαρμογή «τρέχει» σε όλες τις συσκευές με Android ή iOS λειτουργικό).