Σε συμφωνία συνεργασίας κατέληξαν την περασμένη εβδομάδα η CGSoft Ltd με την ΓΑΙΑ Οινοποιητική ΑΒΕΕ, για την πλήρη μηχανογράφηση της τελευταίας με τα κορυφαία προϊόντα λογισμικού Thesis ERP και Thesis Winery.

Η ΓΑΙΑ Οινοποιητική, που ιδρύθηκε το 1994 από τους Λέων Καράτσαλο (Γεωπόνο Α.Π.Θ.) και Γιάννη Παρασκευόπουλο (Γεωπόνο Α.Π.Θ., Διδάκτορα Οινολογίας του Πανεπιστημίου Bordeaux II), έχει εγκαταστήσει τα οινοποιεία της σε δύο από τις πλέον ποιοτικές αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, την Σαντορίνη και τη Νεμέα. Πίσω από τις ετικέτες της ΓΑΙΑ βρίσκεται μία απλή και ταυτόχρονα «προκλητική» ιδέα, που δεν είναι άλλη από το να διερευνήσει σε βάθος τα όρια των ελληνικών ποικιλιών και χρησιμοποιώντας γνώση και τεχνολογία αιχμής, να προσφέρει στον οινολάτρη το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Μια ιδέα που σύντομα καθιερώθηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα των κρασιών της.  Σκοπός άλλωστε των στελεχών της ΓΑΙΑ ήταν -και παραμένει αμετάβλητος μέχρι σήμερα- η ανάδειξη του ποιοτικού δυναμικού των γηγενών ποικιλιών, με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και η καταξίωσή τους στις διεθνείς αγορές, με ειλικρίνεια απέναντι σ’ εκείνους -πλέον είναι πολλοί- που τους εμπιστεύονται.

Τη βασική αυτή ιδέα των ιδρυτών της ΓΑΙΑ και ειδικότερα, την αξιοποίηση της τεχνολογίας αιχμής με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα, έρχεται να επιβεβαιώσει η ως άνω στρατηγική επιλογή συνεργασίας με την CGSoft και η απόφαση πλήρους μηχανογράφησης της επιχείρησης, με τις τελευταίες εκδόσεις των προϊόντων Thesis ERP και Thesis Winery, δύο εφαρμογών που εδώ και χρόνια στηρίζουν με επιτυχία  τους επιχειρηματικούς και ποιοτικούς στόχους των ανθρώπων του κλάδου πανελλαδικά. Από την άλλη πλευρά, η συνεργασία μας με δύο επαγγελματίες καταξιωμένους στην αγορά, με βαθιά γνώση του αντικειμένου τους και με εμβληματικά κρασιά στην πολύχρονη και πολύπλευρη παρουσία τους, πέρα από τιμητική για την CGSoft, αναμένεται να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τις γνώσεις των στελεχών μας, αλλά και τις δυνατότητες των προϊόντων μας. Ως τέτοια λοιπόν, είναι για έναν παραπάνω λόγο καλοδεχούμενη. Όσο για κάποια σημαντικά νέα εκτός Ελλάδας, από τον ίδιο πάντα κλάδο, που σας υποσχεθήκαμε πριν λίγες εβδομάδες, έρχονται -και μάλιστα εντός του έτους. Λίγη υπομονή…