Ψάχνετε λογισμικό διαχείρισης οινοποιείου;

Συνδεθείτε στο Thesis Winery SaaS και… ξεχάστε την αγορά και συντήρηση Hardware & Software.

Τί χρειάζεται ένα οινοποιείο για να αξιοποιήσει το κορυφαίο «πακέτο» επιχειρηματικής διαχείρισης και διαχείρισης της παραγωγής του, απ’ την αμπελοκαλλιέργεια και την οινοποίηση, ως την εμφιάλωση και την εμπορική εκμετάλλευση; Τώρα, μόνο μια σύνδεση στο διαδίκτυο!

Φίλοι οινοποιοί,

Ο καθημερινός, παγκόσμιος ανταγωνισμός απαιτεί άμεσες αποφάσεις και καινοτόμες δράσεις. Η σύγχρονη τεχνολογία και οι state of the art εφαρμογές λογισμικού που διαθέτει η CGSoft, έχουν την λύση για εσάς που δεν θέλετε να καταφύγετε στην αγορά ακριβών servers ή/και να απασχολείστε κάθε τόσο με την καλή λειτουργία τους. Η CGSoft, με την συμπλήρωση 35 χρόνων αδιάκοπης, ανοδικής λειτουργίας και την ευκαιρία της κυκλοφορίας στο cloud του βραβευμένου λογισμικού παρακολούθησης παραγωγής οινοποιείων Thesis Winery, με μορφή ετήσιας μίσθωσης και φιλοξενίας (SaaS) στο Microsoft Azure, προσφέρει ως τις 30 Απριλίου 2022, σε όλους τους Έλληνες εκθέτες οινοποιούς στο ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2022:

Ένα πακέτο δύο (2) αδειών χρήσης (Thesis) των εφαρμογών επιχειρηματικής διαχείρισης (Thesis ERP), με ενσωματωμένο ΒΙ και επικαιροποιημένες λειτουργίες myData, πελατειακής διαχείρισης (Thesis CRM) υφισταμένων και υποψηφίων πελατών και ολοκληρωμένης διαχείρισης της παραγωγής (Thesis Winery) από την αμπελοκαλλιέργεια μέχρι την εμφιάλωση, στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή των 250€ τον μήνα για ένα έτος,* με δυνατότητα ανανέωσης, στην ίδια, σταθερή τιμή και τα επόμενα χρόνια.

Στη μοναδική αυτή προσφορά συμπεριλαμβάνεται η τακτική λήψη αντιγράφων ασφαλείας (backup) των δεδομένων και το ετήσιο κόστος νέων εκδόσεων! Δεν περιλαμβάνονται μόνο, τα κόστη υπηρεσιών παραμετροποίησης ή εκπαίδευσης, που ενδεχομένως ζητήσουν οι χρήστες, καθώς και το -επίσης προαιρετικό- κόστος υπηρεσιών τηλεφωνικής υποστήριξης, κατά τη διάρκεια μίσθωσης και χρήσης των εφαρμογών. Η πρότασή μας, σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία, να αξιοποιήσετε άμεσα, εξειδικευμένο λογισμικό κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας, δίχως την ανάγκη αγοράς και συντήρησης server και system software, με κυριολεκτικά ελάχιστο κόστος, που θα σας δώσει πραγματική αξία, μείωση του κόστους λειτουργίας και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Καλέστε μας τώρα, για υποβολή παραγγελίας ή απλά, πρόσθετες πληροφορίες.

Τμήμα Πωλήσεων, CGSoft

_________________________________________________________

* Αναλυτικές πληροφορίες, για την CGSoft και όλες τις εφαρμογές Thesis, μπορείτε βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Η προσφορά αφορά ετήσια συνδρομή, που τιμολογείται και εξοφλείται στην αρχή κάθε έτους. Μην διστάστε να μας θέσετε τα δικά σας ερωτήματα ή να ζητήσετε μια πρόσθετη, εξειδικευμένη προσφορά (π.χ. σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες άδειες χρήσης). Θα είναι χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.

Thesis Winery

 Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης οινοποιείων και αμπελοτεμαχίων

Το βραβευμένο λογισμικό Thesis Winery που προσφέρει η CGSoft είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την επιτάχυνση και την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν πλήθος οινοποιεία που το αξιοποιούν ήδη εδώ και χρόνια με επιτυχία και ταυτόχρονα ένας αναντικατάστατος σύμμαχος στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους και της βελτίωσης της θέσης τους στη διεθνή αγορά.

Η λύση:

  • Καταγράφει αναλυτικά τα στοιχεία των αγροτεμαχίων γεωαναφορικά και μη (σύστημα φύτευσης κλπ.)
  • Καταγράφει στοιχεία εδαφολογικών αναλύσεων, αναλύσεων φύλλων και αναλύσεων ωρίμανσης
  • Διαχειρίζεται και καταγράφει ενέργειες και σκευάσματα που χρησιμοποιούνται ανά φαινολογικό στάδιο
  • Καταγράφει ασθένειες και εχθρούς που παρουσιάζονται ακόμη και σε επίπεδο πρέμνου
  • Διαχειρίζεται τις δηλώσεις παραγωγής-συγκομιδής ανά παραγωγό αλλά και συνολικά
  • Παρακολουθεί πολλαπλές ταυτόχρονες ζυγίσεις και συνδέεται με ηλεκτρονικές γερανοπλάστιγγες
  • Ελέγχει (κιλά/στρέμμα) και προσαρμόζει την παραγωγή στις απαιτήσεις χαρακτηρισμού ΟΠΑΠ, τοπικός κλπ.
  • Καταγράφει την μετατροπή κιλών σε λίτρα γλεύκους και υπολογίζει την φύρα στο εκραγιστήριο, στον σπαστήρα κλπ.
  • Παρακολουθεί οινοποιητές και αναλώσεις οινολογικών προϊόντων (π.χ. στο κολλάρισμα, στο φιλτράρισμα ή στην ψύξη)
  • Παρακολουθεί και διαχειρίζεται την εξαγωγή παραπροϊόντων (οινολάσπη κλπ) σε οποιαδήποτε φάση
  • Διαχειρίζεται  το περιεχόμενο και τα στοιχεία των διαθεσίμων δεξαμενών σε πολλαπλές γραμμές παραγωγής
  • Καταγράφει ημερομηνίες γεμίσματος, μετάγγισης σε δεξαμενές ή βαρέλια και τηρεί στοιχεία εμφιάλωσης
  • Καταγράφει δελτία γευσιγνωσίας, στοιχεία παλαίωσης και διαχειρίζεται ημι-έτοιμα και private labels προϊόντα
  • Υποστηρίζει πλήρες ιστορικό ανά παρτίδα, ποικιλίες, σοδιές κλπ. και εξασφαλίζει απόλυτη ιχνηλασιμότητα
  • Προσφέρει δυνατότητα αναλυτικής online κοστολόγησης και πραγματοποιεί πλήρη έλεγχο εξαγωγών κ.α.

Η λύση ολοκληρώνεται με το Thesis ERP, ένα πλήρες ERP, με ενσωματωμένα συστήματα πληροφορίας (ΒΙ) και πελατειακών σχέσεων (CRM) προσφέροντας έτσι στον χρήστη την δυνατότητα πλήρους αξιοποίησης σε ένα κορυφαίο τεχνολογικά  και ενιαίο αισθητικά και λειτουργικά περιβάλλον. Ταυτόχρονα, όπως όλες οι εφαρμογές Thesis, εξασφαλίζει  δυνατότητα επεκτάσεων του προγράμματος (σύνδεση με eShop, σελίδες B2B, τηλεφωνικά κέντρα, λοιπές mobile εφαρμογές κ.α.) ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

 

Thesis Οινέας

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΩΡΟ σε όλους τους χρήστες του Thesis Winery. Η web εφαρμογή Thesis Oeneus (Οινέας), προσφέρει τη δυνατότητα online και από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται ο χρήστης της, καταχώρησης και διαχείρισης όλων των εργασιών που υλοποιούνται στα αμπελοτεμάχια, με την χρήση έξυπνων συσκευών (smartphones και tablets) ή/και Η/Υ. Κάθε εργασία μπορεί είτε να καταχωρείται στη βασική εφαρμογή Thesis Winery και να τις βλέπει ο υπεύθυνος για την εκτέλεσή της εργαζόμενος στο κινητό ή το tablet του, είτε και να δημιουργείται επιτόπου από τον ίδιο και να ενημερώνεται online και αυτόματα η εφαρμογή Thesis Winery.

Η εφαρμογή Thesis Oeneus λειτουργεί σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή (smartphones και tablets) τελευταίων εκδόσεων. Επίσης διασυνδέεται αυτόματα και αξιοποιεί πλήρως όλη την λειτουργικότητα που προσφέρει η εφαρμογή Google Maps, δίνοντας στο χρήστη πληροφορίες για την θέση των αμπελοτεμαχίων κ.α.