Η doValue Greece*,  σταθερή στη διαδρομή που χάραξε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, με μοναδική, αδιαπραγμάτευτη στόχευση την κορυφή και το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα, εξελίσσεται διαρκώς, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η ψηφιακή εποχή κι η ραγδαία τεχνολογική πρόοδος. Στο πλαίσιο αυτό, επέλεξε την πλατφόρμα εφαρμογών διαχείρισης χαρτοφυλακίων ακινήτων, καθώς και των συναφών με αυτά επιχειρησιακών ροών από εσωτερικούς χρήστες ή και εξωτερικούς/εξειδικευμένους συνεργάτες, Thesis Property Suite της CGSoft, πρωτοπόρου εταιρείας στην ελληνική -και όχι μόνο- αγορά ηλεκτρονικών εφαρμογών διαχείρισης ακίνητης περιουσίας.

Η συνεργασία αυτή, που ξεκίνησε επίσημα σήμερα και αφορά στην χρήση του συνόλου των βασικών εφαρμογών της Thesis Property Suite σε περιβάλλον Microsoft Azure και σε διεπαφή με την πλατφόρμα-περιβάλλον παρουσίασης ακινήτων Altamira Properties, που ήδη αξιοποιεί η doValue προς διευκόλυνση επενδυτών ή/και ιδιωτών οι οποίοι αναζητούν ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους, πέρα από μία ακόμα -πολλοστή- απόδειξη της θέσης της CGSoft στην αγορά λογισμικού Property Mgmt. και της τεχνογνωσίας των στελεχών της, θα αποτελέσει αναμφίβολα, πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για τα επόμενα, ιδιαίτερα σημαντικά βήματά μας, για τα οποία και θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

* H doValue Greece, είναι ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης δανείων και ακινήτων, που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της διαχείρισης αυτών (διαχείριση χαρτοφυλακίων και ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων, due diligence advisory, εργασίες τιτλοποίησης, διαχείριση ακινήτων κ.α.). Μέλος του ομίλου doValue SpA, ηγέτη στη διαχείριση δανείων και ακινήτων στη ΝΑ Ευρώπη με υπό διαχείριση χαρτοφυλάκια ύψους 162+ δισ. ευρώ, η doValue Greece αποτελεί κόμβο ανάπτυξής του, κατέχοντας δεσπόζουσα θέση στη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων και ακινήτων στη ελληνική αγορά. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της εκτείνεται σε ένα μεγάλο εύρος επενδυτικών ευκαιριών σε όλη την Ελλάδα (εμπορικά, οικιστικά, γραφεία, καταστήματα, τουριστικά συγκροτήματα, βιομηχανικά ακίνητα, οικόπεδα κ.α.) και η διαχείριση που προσφέρεται, καλύπτει πλήρως τον κύκλο ζωής των ακινήτων, από την αρχική ένταξή τους στο χαρτοφυλάκιο ως την αξιοποίηση και την πώλησή τους. Για τον σκοπό αυτό, η doValue Greece διαθέτει πλήρες δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων, το οποίο περιλαμβάνει εξειδικευμένες ομάδες για τεχνικούς ελέγχους, νομικούς ελέγχους και νομιμοποιήσεις, rental management, property and Facility Management, portfolio management, development και προώθηση. Επιπλέον, η doValue Greece συνεργάζεται με ένα δίκτυο διεθνών συμβουλευτικών εταιριών, εκτιμητών ακίνητης περιουσίας, μεσιτών και δικηγόρων.