Στρατηγική συμφωνία CGSoft – Entersoft

Η αρχή του νέου έτους σηματοδοτεί μία καινούργια αρχή για την CGSoft. Μετά από σχεδόν σαράντα χρόνια επιτυχημένης πορείας, προχωρήσαμε σε μια στρατηγική συμφωνία, με την εξαγορά των μεριδίων της CGSoft από την Entersoft.  Εγκαινιάζουμε έτσι μια νέα περίοδο δυναμικής τοποθέτησης και στην αγορά των λύσεων Thesis Property Suite, με νέα κεφάλαια και ανθρώπινο δυναμικό υποστήριξης και ανάπτυξης των εφαρμογών που ήδη γνωρίζετε και λειτουργείτε.

H εταιρεία πληροφορικής Entersoft, εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με σημαντική ιστορία, προϊόντα, τεχνολογίες και πελατολόγιο σε 32 χώρες, πρωταγωνιστεί στην αγορά λογισμικού για επιχειρήσεις, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και λύσεων (Entersoft Business Suite), ενώ παράλληλα, είναι ο κορυφαίος πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην Ελλάδα.

Η στρατηγική αυτή κίνηση επισφραγίζει τη δυναμική πορεία της CGSoft και διασφαλίζει τους πόρους περαιτέρω ανάπτυξής της, προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της. Οι επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες θα συνεχιστούν και θα ενταθούν. Αξιοποιώντας την ηγετική θέση της Entersoft στην αγορά, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία των στελεχών των δύο εταιρειών και την προηγμένη τεχνολογία μας, είμαστε αποφασισμένοι και σε θέση να παρέχουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στο μέλλον. Ταυτόχρονα, η λειτουργία, υποστήριξη και εξέλιξη των εφαρμογών Thesis θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και όλοι οι άνθρωποι της CGSoft θα διατηρήσουν στο νέο σχήμα τους ρόλους που είχαν μέχρι σήμερα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία όλους όσους έχουν επιλέξει τις εφαρμογές μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε την τεχνολογία μας, ώστε να προσφέρουμε πάντα κορυφαίες λύσεις. Οι πελάτες μας αποτελούν τη βάση των λειτουργιών μας, το επίκεντρο της κουλτούρας μας και την κινητήρια δύναμη που μας ωθεί να προσπαθούμε διαρκώς περισσότερο και να αριστεύουμε.