ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2023: Οι προσφορές της CGSoft σε όλους τους εκθέτες

Μετά από μια δεκαετία, οι προσφορές της CGSoft στο περιθώριο της έκθεσης “Oenorama” είναι πλέον… θεσμός. Ένας θεσμός που φυσικά δεν θα διακοπεί ούτε φέτος.

Έτσι, το 2023 σε όλους τους οινοποιούς/εκθέτες στο φετινό Oenorama, που αξιοποιούν ήδη ή σκοπεύουν ν’ αξιοποιήσουν τις κορυφαίες εφαρμογές της σουίτας Thesis Winery, η CGSoft προσφέρει με έκπτωση 20% όλα τα προϊόντα και άδειες χρήσης Thesis που θα επιλέξουν!

Η εφαρμογή Thesis Winery, που καλύπτει πλήρως τη διαχείριση όλων των σταδίων παραγωγής (από την αμπελοκαλλιέργεια έως το τελικό προϊόν), έχει κερδίσει τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη των οινοποιών, καθώς αναγνωρίζουν σε αυτήν, ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την επιτάχυνση και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν και έναν πολύτιμο σύμμαχο στην ενίσχυση της θέσης τους στον ιδιαίτερα απαιτητικό εγχώριο και διεθνή ανταγωνισμό.

Οι φετινές προσφορές μας δεν τελειώνουν. Η CGSoft διαθέτει εντελώς δωρεάν την εφαρμογή Thesis Oeneus σε όλους τους χρήστες του Thesis Winery με ενεργή σύμβαση υποστήριξης.

Η εφαρμογή Thesis Oeneus (Οινέας) προσφέρει δυνατότητα online διαχείρισης, των εργασιών που υλοποιούνται στα αμπελοτεμάχια, με τη χρήση έξυπνων συσκευών (smartphones, tablets) ή και Η/Υ. Κάθε εργασία μπορεί είτε να καταχωρείται στη βασική εφαρμογή μας (Thesis Winery) και να τη βλέπει ο υπεύθυνος για την εκτέλεσή της στο κινητό ή στο tablet του, είτε να δημιουργείται επιτόπου από τον ίδιο τον εργαζόμενο και να ενημερώνεται αυτόματα η εφαρμογή Thesis Winery.

Οι μοναδικές αυτές προσφορές, θα ισχύουν δίχως κανέναν άλλο περιορισμό, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από τις 6/3/2023 έως τις 31/5/2023 και δεν συνδυάζονται με άλλες καμπάνιες ή προσφορές.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήματα αγοράς, μη διστάστε να επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Ως τότε, καλή επιτυχία σε όλους στην έκθεση.