title final

Οι ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων μεταβάλλονται διαρκώς και με διαρκώς ταχύτερο ρυθμό. Γίνονται όλο και πιο περίπλοκες με συνέπεια οι μηχανογραφικές απαιτήσεις να αυξάνονται και τις περισσότερες φορές να μην καλύπτονται από τις τυποποιημένες εφαρμογές πληροφορικής που διατίθενται στην αγορά. Στις περιπτώσεις αυτές, το κατά παραγγελία λογισμικό αποτελεί την πλέον κατάλληλη -αν όχι τη μοναδική- λύση, προκειμένου μια επιχείρηση να καλύψει πλήρως και με τον τρόπο που η ίδια θεωρεί συμφέροντα και ορθό, τις ανάγκες της.

Έχετε μια επαγγελματική ιδέα και δεν βρίσκετε το κατάλληλο λογισμικό να την υποστηρίξετε; Θέλετε μια πιο άμεση και ολοκληρωμένη μηχανογραφική διαχείριση της επιχείρησής σας, χωρίς να είστε αναγκασμένοι να αλλάξτε μαζί τον τρόπο εργασίας σας; Αναζητάτε τη διαδικτυακή εφαρμογή που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας ή απλά διευκολύνει την επαφή σας με τους πελάτες, τους προμηθευτές ή τους συνεργάτες σας; Βαρεθήκατε να κυλάτε πάνω σε… ξένες ράγες;

Tailormade” εφαρμογές Thesis

Η CGSoft, διαθέτει και προσφέρει, κορυφαία τεχνογνωσία, πολυετή, διεθνή εμπειρία σε σύνθετα έργα κάθε μεγέθους, και state of the art τεχνολογικά εργαλεία, για την ανάπτυξη madetomeasure” (Μ2Μ), desktop, web ή/και mobile, εφαρμογών λογισμικού, που να ικανοποιούν πλήρως, με τις βέλτιστες πρακτικές και δίχως αναγκαστικές εκπτώσεις ή συμβιβασμούς, τις εξειδικευμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Αν δεν θέλετε να «φορέστε» τα έτοιμα πακέτα λογισμικού και να προχωρήστε με τον τρόπο εργασίας, που αυτά σας επιβάλουν,  επικοινωνήστε μαζί μας για να αναπτύξουμε το δικό σας λογισμικό, ή -γιατί όχι;- να σας δώσουμε το πλαίσιο και τα εργαλεία να το κάνετε μόνοι σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.