Το να επιχειρεί μια ελληνική επιχείρηση να ανταγωνιστεί στα… ίσια, τις «μεγάλες δυνάμεις» του κρασιού, όπως η Γαλλία ή η Ισπανία, είναι σίγουρα ένας άθλος που αξίζει συγχαρητήρια. Το να το κάνει με τα δεδομένα και τις οικονομικές συνθήκες του 2017 και μάλιστα, με εξωστρέφεια, παρουσία και διακρίσεις σε κορυφαίες εκθέσεις όπως η ProWein, αξίζει αναμφίβολα πολύ περισσότερα.

Η CGSoft, παραμένοντας σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων οινοποιών, που παρά τις αναποδιές ή/και τις… τρικλοποδιές, εξακολουθούν να επιμένουν και να επιτυγχάνουν, προσφέρει εντελώς δωρεάν μία άδεια χρήσης, σε όλους όσους συμμετείχαν ή βρέθηκαν φέτος στην Prowein 2017 και επιθυμούν να μηχανογραφηθούν με το κορυφαίο εξειδικευμένο ελληνικό λογισμικό Thesis.net for Wineries.

Και επειδή, πώς να το κάνουμε(;), έχουμε μια αδυναμία στους συνεργάτες μας, που χρόνια τώρα μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, σε όλα τα οινοποιεία που ήδη αξιοποιούν τα προϊόντα μας, προσφέρουμε εντελώς δωρεάν μία επιπλέον άδεια χρήσης, για κάθε νέα άδεια χρήσης που αγοράζουν.

Η μοναδική αυτή προσφορά, θα ισχύει δίχως κανέναν άλλο περιορισμό, έως το τέλος του μήνα (30/4/2017). Για πληροφορίες, διευκρινίσεις, αιτήματα αγοράς κοκ, μη διστάστε να επικοινωνήστε μαζί μας (Tel. +30 210 748 8500, Email: info@cgsoft.gr)