Αναντικατάστατο εργαλείο ανάπτυξης εφαρμογών

 Η επιλογή της παρουσίασης του Thesis.net Framework ως υποδειγματικής πλατφόρμας ελληνικού λογισμικού από πολλά ΑΕΙ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Παν/μιο Πειραιά, Οικονομικό Παν/μιο Αθήνας) αλλά και από μεγάλες δημόσιες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις (ΟΣΥ, BMW, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Vodafone, Victus Networks, Imerys, Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ, Lafarge ΑΓΕΤ Ηρακλής κλπ) για την ανάπτυξη εφαρμογών είναι μια ακόμη απόδειξη της τεχνολογικής υπεροχής του.

Η CGSoft με 20ετή επιτυχημένη εμπειρία στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη επιχειρηματικού λογισμικού παρέχει μέσα από την πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών Thesis.net Framework πλήρη και λειτουργική κάλυψη κάθε ανάγκης σχεδιασμού και υλοποίησης εφαρμογών ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας.

Το Thesis.net Framework διαθέτει ένα σύγχρονο και εύχρηστο interface και ενσωματωμένα συστήματα σύνδεσης με όλα τα ¨έξυπνα¨ IP τηλεφωνικά κέντρα και εταιρικής πληροφόρησης με απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής και επέκτασης.

Το Thesis.net Framework αξιοποιεί το σύνολο των καινοτομιών του Microsoft .net περιβάλλοντος λειτουργίας. Το καινοτόμο περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών Thesis.net συνδυάζει αρμονικά την πιο σύγχρονη τεχνολογία της Microsoft με ένα πολύ ισχυρό γραφικό περιβάλλον. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός είναι ιδανικός για τον σχεδιασμό, παραγωγή και διάθεση πρόσθετων προγραμμάτων (modules), ή νέας λειτουργικότητας στο σύστημα.

Το Thesis.net Framework εκμεταλλεύεται πλήρως όλες τις δυνατότητες που προσφέρει ο SQL Server. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των εφαρμογών που κυκλοφορούν στην αγορά, το Thesis.net αξιοποιεί στο μεγαλύτερο βαθμό τις δυνατότητες του Microsoft SQL Server, ενσωματώνοντας όλη την επιχειρησιακή λογική στον Server και αφήνοντας στον client μόνο το interface. Η βάση δεδομένων εκτός από τους 500 και πλέον πίνακες, περιέχει μέσα όλα τα προγραμματιστικά εργαλεία (views, procedures, functions, triggers, κλπ) με πλήρη σχόλια, ανοιχτά και προσβάσιμα στους εξουσιοδοτημένους χρήστες της εφαρμογής για περαιτέρω customization. H αρχιτεκτονική του Thesis.net Framework είναι client-server, με αρμονική ανάπτυξη και συνύπαρξη του server και του client τμήματος της εφαρμογής.

Το Thesis.net Framework ενσωματώνει ένα πλούσιο σύνολο από γραφικά εργαλεία καλύπτοντας με επάρκεια BI και Dashboard ανάγκες. Το περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών είναι ιδανικό για την ταχύτατη ανάπτυξη νέων υποσυστημάτων (modules) ή και ολόκληρων νέων εφαρμογών, που καλύπτουν εξειδικευμένες ανάγκες των κάθετων αγορών.

Το Thesis.net Framework με απεριόριστες ενσωματωμένες δυνατότητες προσωπικής διαμόρφωσης φορμών και εκτυπώσεων, μειώνει καθοριστικά τον χρόνο και το κόστος της υλοποίησης και ταυτόχρονα εγγυάται ενιαία, υψηλής ποιότητας και εμφάνισης, αποτελέσματα.

Το Thesis.net Framework είναι μια ισχυρή πλατφόρμα ανάπτυξης και παραμετροποίησης εφαρμογών. Το εύρος, το βάθος και η ευελιξία του είναι το καθιστούν πρωτοπόρο στην ελληνική αγορά. Μεταξύ των καινοτόμων χαρακτηριστικών του είναι ότι όλα τα πρόσθετα προγράμματα κληρονομούν αυτόματα όλα τα χαρακτηριστικά και το user interface του.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρµογών Thesis.net Framework αξιοποιεί άμεσα και παραγωγικά τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της Microsoft. Η διαδραστικότητα με τον χρήστη είναι απόλυτα συμβατή με Windows και MS Office. Επικοινωνεί αμφίδρομα με τα Microsoft προγράμματα αυτοματισμού γραφείου και με όλα τα γνωστά τηλεφωνικά κέντρα. Το περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών Thesis.net Application Builder εξασφαλίζει αμεσότητα και εξαιρετική απόδοση στον σχεδιασμό, ανάπτυξη και παράδοση πρόσθετων εφαρμογών, αλλαγών, βελτιώσεων κλπ. προσφέροντας την απαιτούμενη ευελιξία στις ειδικές ανάγκες κάθετων αγορών ή κατά παραγγελία λύσεων.

default_post_image1

default_post_image2

Τεχνολογίες Thesis.net

Το Thesis.net βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στην πιο σύγχρονη τεχνολογία της Microsoft. Το περιβάλλον ανάπτυξης είναι αποκλειστικά το MS Visual Studio (C#), με πλήρη υποστήριξη του .Net Framework. Αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες του Microsoft SQL Server. Η διαδραστικότητα με τον χρήστη (UI) είναι απόλυτα συμβατή με Windows & MS Office (ribbons, application button, contextual tabs, galleries, screen tips, quick access toolbars, κλπ) Το Thesis.net επικοινωνεί αμφίδρομα με τα προγράμματα αυτοματισμού γραφείου της Microsoft.Όλα τα προϊόντα Thesis.net, έχουν ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί η συμβατότητά τους με τον SQL Server και τα Windows 7/8/8.1/10 .