Thesis B2B

Άμεση επαφή με τους συνεργάτες σας χωρίς περιορισμούς

b2bH CGSoft καλύπτοντας την ανάγκη των επιχειρήσεων να επικοινωνούν μεταξύ τους και με το δίκτυο των συνεργατών τους, χωρίς τοπικούς και χρονικούς περιορισμούς συμπλήρωσε την κορυφαία τεχνολογικά πλατφόρμα προϊόντων επιχειρηματικού λογισμικού Thesis με το  Thesis Β2Β και είναι πλέον η μοναδική ελληνική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που προσφέρει σε ένα περιβάλλον ERP, CRM, ΒΙ, MFG, Project Management, Β2Β, eshop κλπ.

Το Thesis Β2Β είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικού χονδρικού εμπορίου, πλήρως ενοποιημένο με όλα τα προϊόντα της πλατφόρμας Thesis της CGSoft (Thesis ERP, Thesis CRM, Thesis BI & eBI κ.α.). Το σύστημα αντλεί όλες τις πληροφορίες για τα είδη, και τους επιχειρηματικούς κανόνες (τιμοκατάλογοι, εκπτώσεις, κλπ) αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο από το ERP, εξασφαλίζοντας ενημερωμένη και σωστή εικόνα της επιχείρησής σας, χωρίς κανένα επιπλέον λειτουργικό κόστος.

Το Thesis Β2Β διαθέτει ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες, όπως   προτεινόμενα, νέα και best seller είδη, απεικόνιση ειδών με φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά, σύγκριση ειδών, αναζητήσεις βάσει πολλαπλών κριτηρίων, on-line καταχώριση παραγγελιών με έλεγχο αποθεμάτων, καρτέλας πελάτη, πιστωτικού υπολοίπου, ιστορικό των παραγγελιών κλπ και δημιουργεί ταχύτατα και ασφαλώς ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής, δίνοντας στην επιχείρηση τη δυνατότητα να απευθυνθεί προσωποποιημένα και σε αντιστοιχία με τις εκάστοτε συμφωνίες στο σύνολο των συνεργατών της.

b2b-2Το Thesis Β2Β καλύπτει:

  • Πλήρες σύστημα ηλεκτρονικής παρουσίασης ειδών ανά κατηγορία ή κατασκευαστή με δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών λιστών προώθησης, εναλλακτικών προϊόντων βάσει χαρακτηριστικών, εικόνα, περιγραφή,  επισύναψη τεχνικών προδιαγραφών κ.α.
  • Αυτόματη ενημέρωση υπολοίπου και καρτέλας πελάτη, ιστορικού αγορών, διαθεσιμότητας προϊόντων και τιμών απευθείας από το Thesis ERP χωρίς την ανάγκη διπλών εγγραφών.
  • Διενέργεια παραγγελιών μέσω καλαθιού και αυτόματη online ολοκλήρωσή τους με ενημέρωση του πελάτη και με βάση τον εκάστοτε συμφωνημένο τρόπο εκτέλεσης της παραγγελίας, εξόφλησης κ.α.
  • Δυνατότητα αποστολής e-mail στον συνεργάτη ή/και σε τρίτο, για ενημέρωση σχετικά με τα είδη, τις αγορές κλπ
  • Εφαρμογή κανόνων εμπορικής πολιτικής (εκπτώσεις, κουπόνια κλπ), τιμοκαταλόγων, πιστοληπτικών ελέγχων, ελέγχων διαθεσιμότητας κλπ.
  • Υπολογισμός των φόρων, των κρατήσεων, επιβαρύνσεων κλπ, σε πραγματικό χρόνο.
  • Εξασφάλιση απόλυτης ασφάλειας στη διενέργεια των συναλλαγών

Παράλληλα η CGSoft εγγυάται και σας προσφέρει ασφάλεια με υποστήριξη SSL (εφόσον φυσικά έχει νωρίτερα), παραμετρικότητα, διαμόρφωση μέσω templates & css,  (cascade style  sheets), πολλαπλές διευθύνσεις (billing, shipping) ανά συνεργάτη, υποστήριξη RSS και εγγραφή στα νέα του Β2Β.

Μια ολοκληρωμένη πρόταση για την αγορά των επιχειρήσεων

Η σουίτα εφαρµογών Thesis έχει σχεδιασθεί από την αρχή σαν µια ολοκληρωµένη, προσιτή και εύκολα υλοποιήσιµη και προσαρµόσιµη λύση, για να καλύψει µε επιτυχία τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων. Καλύπτει, σε ένα ολοκληρωµένο περιβάλλον, ένα πολύ ευρύ φάσµα των αναγκών τους, περιλαµβάνοντας την οικονοµική τους διαχείριση, τα logistics της αποθήκης, την εφοδιαστική αλυσίδα, τον αυτοµατισµό των πωλήσεων και των αγορών, τις πελατειακές τους σχέσεις, αλλά και την αναλυτική πληροφόρηση της διοίκησης, τροφοδοτώντας την – σε πραγµατικό χρόνο – µε κρίσιµη επιχειρησιακή πληροφορία. Επικοινωνεί αμφίδρομα με τα Microsoft προγράμματα αυτοματισμού γραφείου και με όλα τα τηλεφωνικά κέντρα. Aξιοποιεί άμεσα και παραγωγικά τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της Microsoft. Η διαδραστικότητα με τον χρήστη είναι απόλυτα συμβατή με τις τελευταίες εκδόσεις του MS Office.

Το ενσωματωμένο περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών Thesis.net Application Builder εξασφαλίζει αμεσότητα και εξαιρετική απόδοση στον σχεδιασμό, ανάπτυξη και παράδοση πρόσθετων εφαρμογών, αλλαγών, βελτιώσεων κλπ. προσφέροντας την απαιτούμενη ευελιξία στις ειδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

2020-06-17T15:31:07+03:00
Go to Top