Το 2020 δεν θα είναι η πρώτη χρονιά που η CGSoft ανακοινώνει προσφορές στο περιθώριο της έκθεσης “Oenorama”, για όλους τους συνεργάτες της και τους επαγγελματίες του κλάδου, που έχουν ήδη επιλέξει ή θα επιλέξουν τον επόμενο μήνα τα εξειδικευμένα προϊόντα της σουίτας Thesis Winery, με πρώτο το Thesis Winery, την εφαρμογή που καλύπτει πλήρως τη διαχείριση όλων των σταδίων παραγωγής (από την αμπελοκαλλιέργεια έως το τελικό προϊόν) και η οποία έχει κερδίσει τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη των οινοποιών, που αναγνώρισαν σε αυτήν, ένα σημαντικό εργαλείο για την επιτάχυνση και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν και έναν πολύτιμο σύμμαχο στην ενίσχυση της θέσης τους στον εγχώριο και διεθνή ανταγωνισμό.

Παραμένοντας λοιπόν σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων οινοποιών, προσφέρουμε εντελώς δωρεάν μια επιπλέον άδεια χρήσης Thesis σε όλους όσους συμμετέχουν στο φετινό Oenorama και επιλέξουν να μηχανογραφηθούν με το κορυφαίο εξειδικευμένο ελληνικό λογισμικό Thesis Winery και το προϊόν ολοκληρωμένης επιχειρηματικής διαχείρισης Thesis ERP. Για τους παλιούς μας συνεργάτες οινοποιούς, η ευκαιρία αυτή, της μιας επιπλέον δωρεάν άδειας χρήσης Thesis.net, ισχύει εφόσον απλά αγοράσουν τουλάχιστον μία ακόμη άδεια χρήσης κατά την περίοδο ισχύος της προσφοράς μας.

Οι ανοιξιάτικες προσφορές της CGSoft δεν τελειώνουν εδώ, καθώς διαθέτουμε εντελώς δωρεάν τη διαδικτυακή εφαρμογή Thesis Oeneus σε όλους τους παλιούς και νέους συνεργάτες μας που το επιθυμούν και έχουν ενεργή σύμβαση υποστήριξης. Η εφαρμογή Thesis Oeneus (Οινέας) προσφέρει τη δυνατότητα on line καταχώρησης και διαχείρισης όλων εργασιών που υλοποιούνται στα αμπελοτεμάχια, με τη χρήση έξυπνων συσκευών (smartphones, tablets) ή και Η/Υ. Κάθε εργασία μπορεί είτε να καταχωρείται στη βασική εφαρμογή μας (Thesis Winery) και να τη βλέπει ο υπεύθυνος για την εκτέλεσή της στο κινητό ή στο tablet του, είτε να δημιουργείται επιτόπου από τον ίδιο τον εργαζόμενο και να ενημερώνεται αυτόματα η εφαρμογή Thesis Winery. Τέλος, ο Οινέας αξιοποιεί την λειτουργικότητα που προσφέρει η εφαρμογή Google Maps, δίνοντας στο χρήστη πληροφορίες για την θέση των αμπελοτεμαχίων.

Οι δύο μοναδικές αυτές προσφορές, θα ισχύουν δίχως κανέναν άλλο περιορισμό, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από τις 13/2/2020 έως και τις 13/3/2020 και δεν συνδυάζονται με άλλες καμπάνιες ή προσφορές.

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις, αιτήματα αγοράς κοκ, μη διστάστε να επικοινωνήστε μαζί μας.