Σύμβαση προμήθειας των εφαρμογών Thesis Property Suite και παροχής συναφών με αυτές υπηρεσιών υπογράφηκε μεταξύ του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και της CGSoft.

Ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχοντας επενδύσει περισσότερα από 2,5 δις. κατά την περίοδο της κρίσης, με κύκλο εργασιών που αγγίζει το 1 δις ευρώ και ανεκτέλεστο υπόλοιπο που αναμένεται να προσεγγίσει τα 4,5 δις ευρώ, ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ συγκαταλέγεται εδώ και δεκαετίες, μεταξύ των σημαντικότερων ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων, καθώς κατέχει ηγετική θέση στους τομείς των υποδομών, της παραγωγής, προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας από θερμικές πηγές και ΑΠΕ, των παραχωρήσεων, της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων και, ταυτόχρονα, αποτελεί έναν από τους πλέον εξωστρεφείς ελληνικούς ομίλους, με σημαντική παρουσία σε 16 χώρες (Ευρώπη, ΗΠΑ, Μέση Ανατολή), όπου και απασχολεί συνολικά περίπου 3.500 εργαζομένους.

Παράλληλα, ο Όμιλος αποτελεί έναν κοινωνικά υπεύθυνο φορέα, του οποίου η φιλοσοφία και κατ’ επέκταση η λειτουργία διαπνέεται από τις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με βασική μέριμνα και δράσεις για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Η επιλογή της συνεργασίας του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με την CGSoft και της αξιοποίησης των εφαρμογών της σουίτας Thesis Property Suite, για τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου ακινήτων όλων των εταιρειών του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πέρα από ιδιαίτερα τιμητική για εμάς, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα επόμενα βήματά μας και, φυσικά, επιβεβαιώνει με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο, την θέση της CGSoft στην αγορά και την κορυφαία ποιότητα των εφαρμογών Thesis και των υπηρεσιών μας.

Με τις καλύτερες ευχές μας για την πορεία του έργου, ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί σας, για περισσότερα νέα μας, αρκετά σύντομα.