Με την έναρξη της χρονιάς, ήλθαν και τα πρώτα σημαντικά επαγγελματικά μας νέα: την CGSoft και τα Thesis Property & Real Estate Management, BI, GDPR, για τη διαχείριση του συνόλου του χαρτοφυλακίου των ακινήτων που διαχειρίζεται, τις διαδικτυακές εφαρμογές Thesis Outsourced Property Management για την online παρακολούθηση όλων των εξωτερικών συνεργατών της, καθώς και το Thesis BPM (Business Process Management) για την ενιαία και πλήρη διαχείριση του συνόλου των διαδικασιών (εσωτερικών και εξωτερικών), επέλεξε η Pepper Hellas.

Η τιμητική αυτή για την CGSoft επιλογή, για ένα τόσο κρίσιμο και ειδικών απαιτήσεων έργο από μια επιχείρηση όπως η Pepper Hellas, αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση, τόσο της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η CGSoft στον κλάδο του Property & Real Estate management software, όσο και της στρατηγικής στόχευσης της Pepper Hellas να πρωτοπορεί συνεχώς, καθιστώντας την -για μία ακόμη φορά- ηγέτιδα, στην πρώτη γραμμή του κλάδου και του ανταγωνισμού. Παράλληλα, και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία των στελεχών της Pepper Hellas, εγγυάται με τον καλύτερο τρόπο, το βέλτιστο αποτέλεσμα καθώς και τη δυνατότητα προσφοράς υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της, με την αξιοποίηση των κορυφαίων, ηλεκτρονικών εφαρμογών ολοκληρωμένης διαχείρισης ακινήτων, που εδώ και χρόνια με επιτυχία προσφέρουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

pepper-cgsoft

Η Pepper Hellas (πρώην NAI Hellas/Advent), μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων, εκτιμητών και διαχειριστών ακίνητης περιουσίας στην ελληνική αγορά με πελάτες τράπεζες, ΑΕΕΑΠ κοκ., είναι θυγατρική του ομίλου παροχής παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, με εξειδικευμένη εμπειρία σε θέματα δανεισμού, συμβουλευτικής και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Pepper. Το Pepper Group, μέλος του αμερικανικού επενδυτικού γίγαντα KKR, αποτελεί μη τραπεζική επιχείρηση εξυπηρέτησης δανείων (third-party loan) και διαχείρισης περιουσίας που λειτουργεί επιτυχημένα στην Αυστραλία από το 2001. Το 2012 άνοιξε γραφείο στο Λονδίνο, ενώ πλέον στην Ευρώπη διαθέτει παρουσία σε Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρο και φυσικά Ελλάδα, μέσω της οποίας διαχειρίζεται δάνεια συνολικού ύψους μεγαλύτερου των 50 δισ. ευρώ (μόνον η βρετανική μονάδα διαθέτει assets under management αξίας 33,3 δισ. λιρών, στην Ιρλανδία η εταιρεία διαχειρίζεται χαρτοφυλάκια μη εξυπηρετούμενων δανείων σχεδόν 18 δισ. ευρώ, στην Κύπρο έχει αναλάβει τη διαχείριση χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων ύψους 800 εκατ. ευρώ της Τράπεζας Κύπρου). Πέρα από τη διαχείριση NPLs, ο όμιλος δραστηριοποιείται και στην παροχή ενυπόθηκων δανείων, ως μη τραπεζικός χρηματοδότης.

Η Pepper Hellas, άξιος συνεχιστής της  NAI Hellas/Advent,  παρέχει, πάντα με το ίδιο έντονο αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επικεντρωμένη στις ανάγκες κάθε πελάτη, με το ήθος, τον δυναμισμό και την συνέπεια που την χαρακτηρίζουν από την έναρξη λειτουργίας της έως και σήμερα, προσθέτοντας στο portfolio της υπηρεσίες που αφορούν στη διαχείριση δανείων (loan servicing), καθώς και υπηρεσίες corporate finance. Συνοπτικά, οι παρεχόμενες από την Pepper Hellas υπηρεσίες περιλαμβάνουν Asset & Property Management, Independent Fixed-asset Valuation, Real Estate Advisory, Hospitality Services, Transaction Management, Investment & Capital Markets, Research, Corporate Finance Services, Διαχείριση παγίων τρίτων, Performing & Non-Performing Loans, Mortgage, Commercial & Consumer Loans.

Βέβαιοι ότι σύντομα θα επανέλθουμε με εξίσου σημαντικές ή και ακόμη σημαντικότερες ειδήσεις, ευχόμαστε σε όλους ένα καλό και δημιουργικό 2020.